У нашому навчальному закладі пройшли ,,Шевченківські вечори”

6 березня, четверг, а отже відбувся круглий стіл, і цього разу він був присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку та мав назву ,,Шевченківські вечори”. Адже 9 березня 2014 року український народ відзначатиме 200 років від дня народження Т.Г.Шевченка. “Він поет усього людства, – так сказала про Тараса Григоровича Шевченка відома англійська політична діячка Полін Бентлі. – Тарас Шевченко виходить за межі однієї країни. Його заклик до братерства й любові, до правди й справедливості, а над усе – до волі, має всесвітнє значення”!

Лариса Іванівна Скомаровська розпочала круглий стіл повідомленням про історію перебування Тараса Григоровича на Полтавщині. Після виступу вона передала слово Процан Дарині, студентці 4-го курсу спеціальності «Переклад», яка нагадала біографію Т.Г. Шевченка. На урочистому заході були присутні не лише студенти та викладачі Полтавського інституту економіки та права і коледжу, а також студенти ПГАА.

Усі присутні переглянули презентацію із роботами Кобзаря. Прекрасну презентацію підготував студент 1-го курсу спеціальності «Правознавство» – Браславський Вячеслав. Після презентації, всіх розповідей, доповнень і обговорень, учасники круглого столу перейшли до читань віршів Тараса Шевченка.